Carbs, carbs, carbs
bizar lekker koken met aardappels, noedels, pasta, rijst, peulvruchten, brood en deeg in de hoofdrol
Gebonden NL 2024 1e druk 9789048875177Samenvatting
In dit boek staan de allerlekkerste gerechten met noedels, aardappels, pasta, rijst, peulvruchten, brood en deeg in de hoofdrol. Er staan fancy gerechten in voor etentjes, maar ook veel simpel comfortfood voor doordeweeks. Moderne frisse gerechten, perfect op smaak en zoals je ze ook in de leukere restaurants tegenkomt. Toch is het wel degelijk eten om thuis zelf te maken. Sommige recepten kosten een beetje tijd, maar alles is goed en zonder voorkennis te doen. Het zijn stuk voor stuk gerechten waar je blij van wordt en waar je meteen enorme zin in krijgt.
Specificaties
Lezersrecensies
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan