Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

SuperSlapen

Praktische lifestyle-principes voor je beste nachtrust ooit

Audio-download Mp3 Nederlands 2018 9789463270694
1
Voormalig Nr. 1Totaal 26 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Slaap is een absolute voorwaarde voor excellente prestaties. Slaap is zelfs belangrijker dan eten en bewegen samen. Heb jij een veeleisende baan, ben je ondernemer of (top)sporter? Dan is het noodzakelijk dat je een goede nachtrust geniet. Want zonder goede slaap neem je slechte beslissingen, maak je fouten op het werk, ben je een risico op de weg en is de kans op sportblessures zelfs 40 procent groter. Daarmee heeft slecht slapen een duidelijk groeiende economische impact.

Een keertje slecht slapen is niet zo erg, maar wel als het regelmatig voorkomt. Dan krijg je concentratieproblemen en een dalende productiviteit. Op de lange termijn vergroot het je kans op een burn-out en zelfs op kanker. Val je lastig in slaap? Lig je uren wakker? Kom je ‘s morgens moeilijk je bed uit? Dan is dit boek voor jou!

In Superslapen krijg je van Floris Wouterson een methode zonder radicale veranderingen, maar met kleine stapjes die grote effecten hebben.

Word ook een superslaper en ontdek:
- Wat de allerslechtste slaaphouding is en hoe je die in één keer afleert
- Wat de Wake Up Happy-methode is en hoe je die toepast in 5 minuten per dag
- Hoe je door de Ultieme Powernap Formule veel meer energie hebt
- Hoe je met de juiste voedingsmiddelen beter kunt slapen
- Hoe topsporters met slapen hun prestaties drastisch verbeteren

‘Superslapen biedt de lezer een verfrissende kijk op de slaap en hoe deze geoptimaliseerd kan worden. Het is heel praktisch geschreven en leest als een roman.’ - Prof Johan Verbraecken, medisch coördinator Slaapcentrum UZ Antwerpen

‘Floris reikt je een overzichtelijk plan aan om werk te maken van je slaap. Een boek dat je leven kan veranderen!’ -Sonja Kimpen - Synergie Coach

‘Super slapen, leidt tot super prestaties’ - Min Hee Bervoets – choreografe en voormalig jurylid van So You Think You Can Dance

‘Er is weinig wat je levens- en werkplezier zo kan helpen als goed en diep slapen. In Superslapen geeft Floris je een uitgebreide serie praktische tips om je slaap te upgraden. Lezen dus!’ - Taco Oosterkamp, #1 bestsellerauteur en expert in productiviteit

Specificaties

ISBN13:9789463270694
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Verschijningsdatum:11-9-2018
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Superslapen - Essentieel als je belangrijke keuzes wilt maken
Ruerdje van Mierlo | 3 oktober 2018
Alleen als je goed voor jezelf zorgt kun je de beste versie van jezelf zijn: fit, bevlogen en zelf in de ‘driving seat’. Dat wordt mij steeds duidelijker.
Lees verder

Lezersrecensies

3.8 van de 5
61 stemmen
40
1
2
2
16

Interviews en artikelen (2)

nieuws
Superrrrslapen
Bertrand Weegenaar 4 april 2019 In verschillende erg toegankelijke boeken sijpelt jarenlang brein- en slaaponderzoek door. Een paar vormen samen een goede, onderbouwde basis om eens kritisch naar je eigen slaap- en leefpatroon te kijken. Er zijn zelfs echte ‘gezond slaap’ advocaten. Arianne Huffington had een persoonlijk crash nodig om zich 100% op slapen te storten. Dat onthult ze in De slaaprevolutie. Jaren te hard werken, te veel stress en te weinig slapen, het kostte haar bijna het leven.
preview
Superslapen - Praktische lifestyle-principes voor je beste nachtrust ooit
Floris Wouterson 13 september 2018 Iedereen weet het: slecht slapen gaat ten koste van je concentratie en je gezondheid. Onderzoek - bijvoorbeeld in opdracht van de Hersenstichting – wijst uit dat heel veel Nederlanders slaapproblemen hebben. En voor de Belgen is dit niet anders.

Over Floris Wouterson

Floris Wouterson Is slaapexpert en gespecialiseerd in het helpen van ondernemers, atleten en managers om hun slaap en daarmee hun performance, humeur en levenskwaliteit sterk te verbeteren. Zijn motto is: change a little, change a lot.

Andere boeken door Floris Wouterson

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        SuperSlapen