Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vijf minuten ambitie

Pleidooien voor een beter werkend land

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789464369052
Direct te downloaden

Samenvatting

Dit land heeft geen nood aan vijf minuten politieke moed, wel aan vijf minuten ambitie. Tussen 2012 en 2021 schreef econoom Peter De Keyzer een tweewekelijkse column over de meest uiteenlopende onderwerpen voor zakenkrant De Tijd. Over migratie, onderwijs, internationale handel en ongelijkheid. Maar ook over subsidies, het beleid van de ECB, meritocratie en sociale media. Hij schreef de stukken eerst met de blik van hoofdeconoom van BNP Paribas Fortis en vervolgens als ondernemer en mede-oprichter van strategisch communicatiebureau Growth Inc.

De stukken zijn vaak scherp, meestal kritisch, maar ze delen allemaal dezelfde rode draad. Stuk voor stuk zijn het pleidooien voor meer zelfredzaamheid, meer ondernemerschap, meer efficiëntie. Maar vooral: veel meer ambitie. Voor burgers, voor politiek, voor het land en voor Europa. Peter De Keyzer houdt dit land en zijn burgers een spiegel voor en voert hij een gepassioneerd pleidooi voor meer ambitie. Het beste uit die tweehonderd columns is nu samengebracht.

Specificaties

ISBN13:9789464369052
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:288
Uitgever:Ertsberg
Druk:1
Verschijningsdatum:11-10-2021
Hoofdrubriek:Economie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Peter De Keyzer

Peter De Keyzer (1975) begon zijn carrière in de academische wereld, maar maakte na enkele jaren de overstap naar de banksector. In 2016 werd hij ondernemer en was hij mede-oprichter van het strategisch communicatiebureau Growth Inc. Van 2011 tot 2021 schreef De Keyzer een tweewekelijkse column voor de Vlaamse zakenkrant De Tijd.

Andere boeken door Peter De Keyzer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vijf minuten ambitie