Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Our Iceberg Is Melting

Changing and Succeeding Under Any Conditions

Gebonden Engels 2017 9781509830114
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 3762Hoogste positie: 39
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

Als u 'Wie heeft mijn kaas gepikt' van Spencer Johnson kent, weet u hoe vermakelijk en tegelijk leerzaam een goede parabel kan zijn. 'Our Iceberg Is Melting' van John Kotter en Holger Rathgeber beschrijft de paniek die een kolonie van 286 pinguïns overvalt, als duidelijk wordt dat de gletsjer waarop ze leven op smelten staat.

In eerste instantie vertoont elke pinguïn een andere reactie, of komt met zijn eigen oplossing, totdat duidelijk wordt dat samenwerking de enige manier is om de problemen duurzaam het hoofd te bieden.

Dit boek laat op levendige wijze zien hoe u als team of organisatie kunt omgaan met veranderingen en crisissituaties en zo nieuwe kansen kunt creëren. Wat 'Who Moved My Cheese?' voor de verandering van het individu is, is 'Our Iceberg Is Melting' voor veranderingen van groepen, teams en organisaties. Het boek is in full-color uitgegeven en rijk geïllustreerd.

Specificaties

ISBN13:9781509830114
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Uitgever:MacMillan
Druk:1
Verschijningsdatum:26-4-2017
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Our Iceberg Is Melting
Sonja de Bruin | 24 mei 2013
Ik heb 'Onze ijsberg smelt!' met veel plezier gelezen, dat als opvolger kan worden gezien van Wie heeft mijn kaas gepikt? van Ken Blanchard en Spencer Johnson, (ook een erg leuk boekje).
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Over John Kotter

John P. Kotter is de Konosuke Matsushita Professor in Leiderschap aan de Harvard Business School en oprichter en mededirecteur van Kotter Associates in Cambridge, Massachusetts. Hij is afgestudeerd aan MIT en Harvard en is sinds 1972 verbonden aan de Harvard Business School. In 1980, hij was toen drieëndertig jaar oud, kreeg hij een vaste aanstelling en een volledig professoraat aan het opleidingsinstituut, waarmee hij een van de jongste mensen in de geschiedenis van Harvard werd die een dergelijke eer te beurt viel.

Andere boeken door John Kotter

Over Holger Rathgeber

Holger Rathgeber werkte jarenlang in directiefuncties bij Motorola en Becton Dickinson en is nu werkzaam bij Kotter International.

Andere boeken door Holger Rathgeber

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Our Iceberg Is Melting