Ikarus Invites the World's Best Chefs

Exceptional Recipes and International Chefs in Portrait: Volume 9

Gebonden EN 2025 9783967040821
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

Duik in de culinaire wereld van Restaurant Ikarus, dé internationale hotspot voor gastronomische innovatie. Dit koffietafelboek is een must-have voor elke foodie en culinair liefhebber.

---------------------------

Haute Cuisine at the Hangar-7
The guest chefs at Restaurant Ikarus present their exceptional culinary art whether it is fusion cuisine, molecular gastronomy or traditional cooking. Executive Chef Martin Klein offers a potpourri of international top chefs. The guest chefs present their creations at Restaurant Ikarus - Martin Klein and his team rise to the challenge and perfectly recreate the top chefs' menus. The chef's personal commentaries, Martin Klein's experiences with the guest chefs and recipes of their menus, which are especially arranged for Restaurant Ikarus, present the international haute cuisine.

Specificaties

ISBN13:9783967040821
Taal:EN
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:352
Verschijningsdatum:8-7-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ikarus Invites the World's Best Chefs