Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

e-boek via Vitalsource: Designmanagement in essentie

Losbladig Nederlands 2014 9789001848705
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek biedt u een heldere en beknopte inleiding in designmanagement. In deze vierde druk hebben de auteurs alle ballast overboord gegooid en werken zij gericht aan het doel van het boek: het kunnen analyseren, managen en bewaken van de huisstijl en de visuele identiteit.
Daarbij richten zij zich op het designmanagement van merken en organisaties.

Het is een zeer overzichtelijk standaardwerk op het gebied van designmanagement. Het daagt je uit om een iegen visie op design te ontwikkelen en om deze visie in de praktijk vorm te geven. De auteurs zijn erin geslaagd dit boek prettig leesbaar te maken. Het vakgebied designmanagement is al gecompliceerd en divers genoeg. Door de opzet is dit boek prima bruikbaar voor studie en werk. Zeker het hoofdstuk over het ontwikkelen van een visuele identiteit is erg praktisch. In het laatste hoofdstuk staat een opdracht om het geleerde toe te passen. Door het boek heen vind je verfrissende en inspirerende designcrackers.

Specificaties

ISBN13:9789001848705
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:171
Druk:1
Verschijningsdatum:11-4-2014
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Wil Michels

Wil Michels geeft workshops en trainingen over communicatiestrategie in Nederland en Vlaanderen. Hij werkt onder andere voor Van der Hist, SRM, Kortom en Babbage. Wil heeft een eigen adviesbureau en heeft ook een lange ervaring binnen het HB0 als docent en als lid van visitatiecommissies. Hij combineert academische inzichten met een praktische insteek. Complexe zaken helder maken is zijn kracht. Dynamiek, interactie en fun zijn kenmerkend voor zijn aanpak.

Andere boeken door Wil Michels

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        e-boek via Vitalsource: Designmanagement in essentie