Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Online leren als superpower

Zo draagt online leren bij aan het succes van coaches, hr en leidinggevenden

Paperback Nederlands 2024 9789024450275
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑01‑2024
23,50

Samenvatting

Voor wie impact wil maken als digital learning expert.

Dé oplossing voor de problemen op de arbeidsmarkt – personeelstekort, uitval, verzuim, burn-out, gedemotiveerd of niet-bevlogen personeel – is mensen op grote schaal helpen om het juiste werk te doen. Een leven lang leren dus. En steeds vaker doen we dat leren online: een vakgebied dat sneller verandert dan ooit. Wat is de kracht van online leren en beheers je de vaardigheden en kennis om het in te zetten? De professional in leren of leidinggevende die dat in de vingers heeft, heeft veel meer impact en kan efficiënter en effectiever werken en mensen beter helpen.

'Online leren als superpower' biedt hr-professionals, L&D-experts, coaches, loopbaanconsultants en leidinggevenden inspiratie en geeft de juiste tools in handen. Zo leer je van de beste praktijkvoorbeelden en versnel je je eigen leercurve zodat ook jij succesvol gebruik kunt maken van online leren.

Specificaties

ISBN13:9789024450275
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:164
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:2-1-2024
ISSN:

Over Huub van Zwieten

Huub van Zwieten is directeur van Talentenbureau TalentFirst. Hij verspreidt 'de Kunst van het Werken', met zijn bedrijf TalentFirst, seminars, mediaoptredens en zijn boeken. Sinds 2000 biedt TalentFirst talentenprogramma's voor particulieren en bedrijven. Na zes theoretische managementboeken over diverse loopbaanthema's, komt binnenkort zijn inspiratieroman 'Marijn is klaar met werken' uit.

Andere boeken door Huub van Zwieten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Online leren als superpower