Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dream Dare Do

Managing the most difficult person on earth: yourself

Paperback Engels 2009 9789079445011
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

- Waarom houden we de meeste veranderingen niet vol?
- Wat bepaalt 95% van uw gedrag (zonder dat u het merkt)?
- Hoe ontwikkelt u met succes nieuwe, effectieve gewoontes?

Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling...

Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en - uiteindelijk - doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?

Ben Tiggelaar geeft heldere antwoorden. Gebaseerd op actuele psychologische inzichten, praktische ervaring én persoonlijke verhalen van mensen die - met vallen en opstaan - hebben geleerd om leiding te geven aan zichzelf.

Ben Tiggelaar is onderzoeker, trainer en publicist. Vele tienduizenden lezers van zijn boeken en bezoekers van zijn workshops brachten de afgelopen jaren zijn ideeën met succes in praktijk.

Specificaties

ISBN13:9789079445011
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:139
Druk:1
Verschijningsdatum:7-4-2011
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar (1969) is schrijver, docent en gedragswetenschapper. Hij studeert al 35 jaar op leiderschap, verandering en menselijk gedrag. Tevens staat hij te boek als één van de absolute topsprekers op deze gebieden. Bestseller-kanon Dr. Ben Tiggelaar heeft Nederland in razendsnel tempo veroverd. Hij is al jaren één van de meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Ben Tiggelaar baart opzien met zijn sprankelende seminars (als 'MBA in één dag') waarin hij 'inhoud' en 'vorm' op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert ontzettend veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor u toch 8 uur lang op het puntje van uw stoel zit.

Andere boeken door Ben Tiggelaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dream Dare Do