Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Help! Ik coach teams (C2)

Coach jezelf als coach. Basisbeginselen, tips en checklists

Gebonden Nederlands 2009 9789079877034
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 3422Hoogste positie: 54
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Misschien heeft u al veel ervaring met het begeleiden van teams, of al eens een training gevolgd op het gebied van teamcoaching. Maar teamcoaching kan lastig zijn. Er is veel waar u op kunt letten en veel dat belangrijk is, en u moet soms snel reageren.

Soms heeft u even behoefte aan weer wat basis. Hoe zat het ook weer, wat zijn de belangrijkste tips en valkuilen? Een goed idee om even hulp te zoeken bij dit boekje. Al is het maar omdat het vragen van hulp een belangrijke deelcompetentie is van samenwerken. Of anders om bij te leren en uzelf te ontwikkelen. Want de bedoeling van dit boekje is dat u uzelf helpt in het zich (verder) ontwikkelen en profileren als teamcoach.

'Help! Ik coach teams' komt van de auteurs die sinds 2003 de 'Scheur je los coachingskalender' voor coaches en gecoachten samenstellen. De scheurkalender met tips, inzichten, checklists en one-liners om in beweging te komen en te blijven.

In 'Help! Ik coach teams' hebben de auteurs deze en andere inzichten geordend naar onderwerp / vraagstuk om gericht aan de slag te kunnen gaan. Ook hier is de opzet: geen dikke boeken, maar snel inzichten op een rijtje waar u vervolgens uw eigen stijl mee kunt ontwikkelen.

'Help! Ik coach teams' is vooral een doe-boek voor als u zelf coacht of gaat coachen, als beroep, hoofdactiviteit of functie binnen een organisatie. Benut het actief en maak er uw eigen unieke denk-, doe- en naslagwerk van. Wees uw eigen coach! Veel plezier en succes!

Specificaties

ISBN13:9789079877034
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:128
Druk:4
Verschijningsdatum:11-1-2017
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

4.0 van de 5
11 stemmen
2
7
2
0
0

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is oprichter en ex-directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, nu mastercoachopleider, en wordt binnen het coachvak gezien als toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Over Aty Boers

Aty Boers is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, organisatiekundige, coach en trainer. Ze is al meer dan 20 jaar betrokken bij grote verandertrajecten, op het raakvlak van business en ICT. Daarnaast is zij medeoprichter van adviesbureau Valuebridge en zeer succesvol als auteur. Aty schreef (samen met Marijke Lingsma) diverse boeken, waaronder De 10 principes van agile-lean teamcoaching en 75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching.

Andere boeken door Aty Boers

Inhoudsopgave

Waarom teamcoaching en wat is de rol van de teamcoach?
Essentieel voor teamcoachen: waarnemen
De intakefase
Inrichting van een teamcoachingstraject
Volwassenheid van teams
Een M1-groep coachen op focus
Een M2-groep coachen op afstemming
M3- en M4-teams coachen: resultaatgericht op eigen kracht
Tot slot

Overzicht: wat kun je wanneer gebruiken?
Links

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Help! Ik coach teams (C2)