Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ken je collega spel

Spel (h) Nederlands 2020 9789083041506
Verkooppositie 3269Hoogste positie: 135
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Een hele handige en mooi vormgegeven toolbox om binnen teams op speelse en doeltreffende wijze snel de onderlinge banden te versterken. Direct te gebruiken dankzij een heldere handleiding.
De meeste mensen brengen overdag meer tijd door met hun collega’s dan met hun geliefden. Maar hoe goed ken je de mensen om je heen eigenlijk?

Deze set coachkaarten voor teams / collega’s is bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel voor mensen die net als wij geloven dat samenwerken soepeler verloopt als je elkaar beter kent en dus ook beter begrijpt. De vragen uit dit 'Ken je Collega coachkaartenspel' zijn tot stand gekomen na een zorgvuldige selectie. Stuk voor stuk zijn het vragen die er op gericht zijn stappen te zetten om de openheid, het werkplezier en het begrip voor elkaar te vergroten. Samenwerken in teams wordt makkelijker en leuker als je beter weet hoe iemand in elkaar steekt.

Het spel is voor zowel bestaande als nieuwe teams / collega’s erg leuk en boeiend om te spelen. Binnen bestaande teams leer je elkaar veel meer als mens kennen dan alleen als collega. Voor nieuwe teams of projectteams is dit spel een hele krachtige tool om snel met elkaar op gang te komen en vanaf het eerste moment te investeren in de onderlinge verhoudingen.

Het 'Ken je Collega Spel' bestaat uit 58 kaarten met zorgvuldig geselecteerde vragen en opdrachten in de categorieën Dilemma’s, Persoonlijk, Energie, Voorwaarden en Opdrachten. Bij het spel zit een uitgebreide handleiding met twaalf spelvormen voor korte of langere teamsessies. Het spel kan als ‘tussendoortje’ worden ingezet tijdens een lunchbijeenkomst, maar is ook erg geschikt voor wat de langere “kampvuurgesprekken” tijdens teamdagen of heisessies.

Specificaties

ISBN13:9789083041506
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Druk:1
Verschijningsdatum:16-1-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Ken je collega spel
Pieter van der Haak 30 juni 2020 Ken je collega is een hele handige en mooi vormgegeven toolbox om binnen teams op speelse en doeltreffende wijze snel de onderlinge banden te versterken. Direct te gebruiken dankzij een heldere handleiding. Een preview.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ken je collega spel