Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Playboy in de polder

Winnen (en verliezen) met ondernemer Rob Heilbron

Paperback NL 2024 9789089753267
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Playboy in de polder, het bijzondere leven van topondernemer en topzeiler Rob Heilbron

De excentrieke en flamboyante Rob Heilbron vertelt het allemaal, open en eerlijk. Voor één keer. Met een voorwoord van Jort Kelder.
Al jong besluit zeezeiler Rob Heilbron een avontuurlijk leven te leiden. Op zijn achttiende verhuist hij naar Tel Aviv. Vandaar gaat het naar New York, waar hij zich in het nachtleven stort. Als catamaranzeiler zet hij indrukwekkende sportprestaties neer.
Eind jaren 70 keert Heilbron terug naar Nederland. Hij neemt een licentie voor het iconische surfmerk O’Neill mee. Niet veel later loopt elke scholier in Nederland met een O’Neill-schoolagenda en ligt iedereen op het strand in zwemkleding van O’Neill. Zelfs de koninklijke familie loopt in truien en zwembroeken van O’Neill, kroonprins Willem-Alexander voorop, met wie Heilbron ook weer bijzondere avonturen beleeft.
Het merk O’Neill wordt uiteindelijk verkocht voor een goudgerand vermogen. Maar Heilbrons ondernemersinstinct ruikt een nieuwe kans. Het huzarenstukje met O’Neill wil hij overdoen met het sexy lingeriemerk Saphh…
In Playboy in de polder vertelt Rob Heilbron over zijn avontuurlijke bestaan vol geld, succes en veel mooie vrouwen. Maar ook: over ruzie in de boardroom, weekdn-stress, criminele afpersers en een vermeend buitenechtelijk kind.
‘Leerzame, vaak schaterende momenten!’ – Jort Kelder
‘Van Kleef en Smits nemen je mee op een intens avontuur. Verslavend goed boek!’ – Zihni Özdil
‘I come back to Amsterdam for Rob Heilbron!’ – Woody Harrelson
Journalisten Joost van Kleef (1978) en Henk Willem Smits (1976) schreven eerder de bestsellers De Zaak Kooistra, opkomst en ondergang van een horecamagnaat en de dubieuze rol van Heineken en Het Belastingparadijs, waarom niemand hier belasting betaalt behalve u.

Specificaties

ISBN13:9789089753267
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Verschijningsdatum:21-5-2024

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Playboy in de polder