Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het slimme budgetboek

Het boek waarmee je 100 euro per week verdient!

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789401405478
Direct te downloaden

Samenvatting

Wil je geld verdienen terwijl je het aan het uitgeven bent, een kei worden in het onderhandelen over de prijs, slimmer shoppen en een beter zicht krijgen op jouw centenvreters? Dan is dit boek beslist iets voor jou!
Professional organizer Sara Van Wesenbeeck toont hoe je je budget een boost kunt geven en meer geld kunt overhouden voor de leuke dingen in het leven. Haar motto? Door slimmer te organiseren, kun je gemakkelijk heel wat geld verdienen, zonder daarbij aan luxe of plezier in te boeten
Dankzij de 10 kant-en-klare budgetrecepten en talloze tips win je met dit boek elke week moeiteloos 100 euro. Bovendien zul je ook heel wat persoonlijke winst boeken: meer overzicht, minder stress en meer tijd! Het kost niets en brengt alleen maar op. Dus waar wacht je nog op?

Specificaties

ISBN13:9789401405478
Trefwoorden:budgetteren
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:4
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:24-10-2012
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Sara Van Wesenbeeck

Sara Van Wesenbeeck is life & business coach, professional organizer en spreker. Met haar bedrijf Barking Dogs coacht en adviseert ze executives, managers, ondernemers, individuen en bedrijven in binnen- en buitenland bij het realiserenvan groei en verandering, bij het optimaliseren van persoonlijke effectiviteit, leiderschap en communicatie, en bij het creëren van een betere levenskwaliteit. Sara is auteur van Het handboek voor de spitsuurvrouw, Het slimme budgetboek en Het slimme organizing boek. Ze is Europees Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap, mentor bij de Britse Cherie Blair Foundation en een veelgevraagd expert in de media.

Andere boeken door Sara Van Wesenbeeck

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het slimme budgetboek