Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Versterk je nervus vagus

Actief aan de slag met de polyvagaaltheorie

Paperback Nederlands 2023 9789401484657
Verkooppositie 1689Hoogste positie: 980
Nog niet verschenen, verwacht op 07‑06‑2023
24,99

Samenvatting

Het nieuwe boek van bestsellerauteur Luc Swinnen over de helende kracht van de nervus vagus

In zijn bestseller Activeer je nervus vagus liet stressexpert Luc Swinnen Vlaanderen en Nederland kennismaken met de nervus vagus, een zenuw die door je hele lijf loopt en je brein in contact brengt met al je organen.

In dit nieuwe boek toont hij hoe je actief aan de slag kunt met je nervus vagus om uiteenlopende problemen als stress, burn-out, trauma, prikkelbare darm, ontstekingen en chronische vermoeidheid te lijf te gaan. Aan de hand van concrete tips en oefeningen kun je onmiddellijk aan de slag. Het resultaat? Een gezonder, rustiger en gelukkiger leven!

Specificaties

ISBN13:9789401484657
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:230
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:7-6-2023
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Over Luc Swinnen

Luc Swinnen is arts, epidemioloog, verzekeringsgeneesheer en statisticus. Hij is sinds een 15 tal jaar actief als bedrijfsconsulent en kan een indrukwekkende lijst voorleggen van bedrijven waar hij als consulent is opgetreden. Hij schreef verschillende boeken en artikels. Hij is een veelgevraagde spreker op internationale congressen en is regelmatig te zien op TV of in de pers. Luc Swinnen was projectleider en wetenschappelijk onderzoeker in verschillende projecten die peilen naar alle facetten van het emotionele leven van mensen. Hij houdt zich ook bezig met stress op het werk. Luc Swinnen ontwikkelde eigen onderzoeksmateriaal om deze klachten en de impact ervan in kaart te brengen. Ook de oorzaken van stress werden nagegaan aan de hand van een modern onderzoeksinstrument. Hij bracht allerhande moderne stresshanteringstechnieken in kaart. Hij is ontwikkelaar van objectieve metingen rond stress. De nadruk ligt ook op motivatie, creativiteit en dynamisme. Hij is onderzoeker naar de verschillen tussen mensen en bracht deze in kaart. Dit laat ons toe optimaal rapport te creëren waardoor teambuilding, communicatie en leidinggeven geloofwaardiger wordt. Rond het thema stress werd door hem een speciaal programma ontwikkeld dat in zijn nieuwe boek ( in press) uitvoerig aan bod zal komen.

Andere boeken door Luc Swinnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Versterk je nervus vagus