Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hoe lopen de hazen?

Spel (l) Nederlands 2018 9789491743825
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Werken bij de overheid betekent opereren in een politiek-bestuurlijke omgeving. In deze omgeving zijn er veel situaties waarin belangen en doelen van bestuurders, politiek, samenwerkingspartners, collega’s en van jezelf, flink uiteenlopen.

Om invloed uit te oefenen heb je het vermogen nodig om tussen die belangen door te laveren. Hoe beweegt u zich binnen de verschillende arena’s in het politiek-bestuurlijke domein? Weet u hoe de hazen lopen?

Het spel ‘Hoe lopen de hazen?’ zet aan tot nadenken over de politiek-bestuurlijke omgeving waarbinnen u opereert. Door het spelen van dit spel krijgt u inzicht in uw politiek-bestuurlijke sensitiviteit. U kunt het spel alleen spelen of samen met uw collega's.

Specificaties

ISBN13:9789491743825
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (L)
Druk:2
Verschijningsdatum:14-9-2018
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:
Jongbloed:Bestuurskunde

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Linda Ho

Linda Lin Sen Ho is Tai Chi- en Qi Gong-leraar en opgeleid in China, de bakermat van het taoïsme en de Tai Chi, door Master Wu Yu Ping. Ze is medeoprichter van de Fang Yuan International Tai Chi Organisation en daarnaast oprichter van trainings- en adviesbureau Innovision Consult. Linda is expert op het gebied van gedrags- en cultuurverandering, leiderschap, strategisch adviseren en lerende organisaties. Linda studeerde cultuur- en godsdienstpsychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In haar werk combineert zij inzichten en methoden uit de psychologie, de organisatie- en veranderkunde, het taoïsme en de Tai Chi. Ze geeft met regelmaat de workshop ‘Tao en de Kunst van het Meebewegen’. Door de rijkdom en wijsheid uit het taoïsme en de daarmee verweven Tai Chi te ontsluiten voor de westerse wereld hoopt Linda bij te dragen aan het welzijn van een breed publiek.

Andere boeken door Linda Ho

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe lopen de hazen?