Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Real Fake

Playing with Reality in the Age of AI, Deepfakes and the Metaverse

Paperback Engels 2021 9789493170681
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

Manipulation, influence and disinformation are of all times. People have always felt the need to play with reality, but never before has it been so easy and believable as now. The question is how do we keep a grip on information society now that artificial intelligence is starting to interfere with the manipulation game. Unlike most books about fading realities, Real Fake looks beyond the fear scenarios. Special opportunities arise from the realization that the playing human is the engine of cooperation, prosperity and progress. Using inspiring recovery
stories and a new ethics of reality, the authors outline a golden future for the Real Fake world.

Specificaties

ISBN13:9789493170681
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:296
Druk:1
Verschijningsdatum:15-10-2021
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Thijs Pepping

Thijs Pepping studeerde aan de Universiteit voor Humanistiek en is gefascineerd door de relatie tussen mens en technologie. Vooral als het gaat om essentiële vragen over leven en dood, liefde en de perceptie van tijd en realiteit. Zijn filosofische reflecties en kritische opmerkingen zijn regelmatig te vinden in kranten, op YouTube, in het publieke debat en in het bedrijfsleven.

Andere boeken door Thijs Pepping

Over Menno van Doorn

Menno van Doorn werd door het tijdschrift Computable uitgeroepen tot ‘ICT-onderzoeker van het jaar’. Toch fascineert menselijk gedrag hem meer dan technologie. Vanuit een achtergrond in consumentenpsychologie en reclamewetenschap kijkt hij altijd naar de toekomst. Als directeur van SogetiLabs’ onderzoeksinstituut is hij vaak te vinden in de directiekamers van bedrijven om zijn blik op de toekomst te werpen.

Andere boeken door Menno van Doorn

Over Sander Duivestein

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur en columnist over de impact van digitale technologie op mensen, bedrijven en onze maatschappij. Ook is hij een veelgevraagde gast in diverse radio- en televisieprogramma's.

Andere boeken door Sander Duivestein

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Real Fake