Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Basisboek sales

Paperback Nederlands 2024 9789001015725
Verkooppositie 1097Hoogste positie: 251
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
Voor dit boek geldt een terugkoopgarantie van Noordhoff. Wat is dat?

Samenvatting

WEBSHOP
• Complete en toegankelijke oriëntatie op het vakgebied Sales;
• sluit volledig aan op het examen NIMA A Sales;
• aandacht voor actuele thema’s zoals inzet van AI-tools, online leadgeneratie, social selling, de buyer journey, data driven sales en remote selling.
Basisboek Sales biedt studenten de kennis en inzichten om zich optimaal voor te bereiden of beter te worden in een aantrekkelijke salesfunctie. Alle belangrijke thema’s van de salesdiscipline komen aan bod, zoals de inhoud van de verkoopfunctie, marketing, logistiek, inkoop en accountmanagement. Ook is er ruime aandacht voor de praktische verkoopvaardigheden die elke verkoper zich eigen moet maken.
Deze vierde editie van Basisboek Sales is geheel herzien. Het boek is geheel afgestemd op de NIMA A Sales exameneisen per 2024. De teksten zijn geactualiseerd en voorzien van nog meer praktische voorbeelden. Hieronder worden de belangrijkste wijzigingen benoemd:
- Het boek heeft een vernieuwde en logischer opbouw.
- Elk hoofdstuk is voorzien van leerdoelen, wat docent en student helpt bij het gestructureerd en toetsbaar doorlopen van de leerstof.
- De invloed van digitalisering en AI is overal zichtbaar, ook in sales. Ook in het boek wordt dit thema bij elk relevant thema aangestipt. Zo wordt er ruim aandacht besteed aan de inzet van AI-tools, online leadgeneratie, social selling, e-commerce, de buyer journey, data driven sales en remote selling.
-
- De beïnvloedingsprincipes van Cialdini komen aan bod.
- Omdat sales nog altijd vooral mensenwerk is, zijn de twee hoofdstukken rondom de praktische vaardigheden die elke verkoper dient te beheersen verder uitgebreid.
Doelgroep
Basisboek Sales is geschikt voor opleidingen in zowel het hbo als mbo waar sales/verkoop onderdeel van het curriculum is. Bovendien sluit het boek volledig aan bij de NIMA Sales-A eisen, waarmee het de student helpt zich optimaal voor te bereiden op dit examen.
Digitaal materiaal
Op de bijbehorende website vinden studenten o.a. toetsen, opdrachten, cases en Kennisclips. Voor docenten staan er collegesheets, antwoorden en uitwerkingen.
Dit boek is ook beschikbaar in studiemeister. Studenten gaan hiermee actiever aan de slag met het studiemateriaal, waardoor jij weer toekomt aan verdieping in de les. Studiemeister biedt meer flexibiliteit dan het boek. Als docent stel je het lesmateriaal op maat samen. Studenten bepalen vervolgens zelf op welke manier zij willen studeren: met het boek of digitaal. Dat zorgt voor activering en betrokkenheid.
Over de auteur
Robin van der Werf verzorgt vanuit zijn eigen advies- en trainingsbureau CommVida (in-company) opleidingen en trainingen op het gebied van sales, marketing, communicatie en management. Hij werkt daarbij samen met opleidingsinstituten en trainingsbureaus als NCOI Opleidingen en ICM opleidingen & trainingen. Van der Werf is bovendien auteur van Praktisch Sales- en Accountmanagement.

Specificaties

ISBN13:9789001015725
Trefwoorden:sales
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:413
Uitgever:Noordhoff
Druk:4
Verschijningsdatum:22-2-2024
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Robin van der Werf

Robin van der Werf verzorgt vanuit zijn eigen advies- en trainingsbureau CommVida (in-company) opleidingen en trainingen op het gebied van sales, marketing, communicatie en management. Hij werkt daarbij samen met opleidingsinstituten en trainingsbureaus als NCOI Opleidingen en ICM opleidingen & trainingen. Hij werkte onder meer voor Bosch Powertools en in verschillende commerciële en leidinggevende functies als key-accountmanager, international salesmanager en businessunit manager. Ook is hij auteur van Praktisch Sales- en Accountmanagement.

Andere boeken door Robin van der Werf

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Basisboek sales