Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Aandacht

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789021040561
Direct te downloaden

Samenvatting

In Aandacht onthult psycholoog Gloria Mark de verrassende resultaten van haar jarenlange onderzoek naar hoe technologie onze aandachtsspanne beïnvloedt. Ze laat zien hoeveel van wat we denken te weten onjuist is en ze introduceert een nieuw kader om het functioneren van onze hersenen in de digitale wereld te verklaren: kinetische aandacht.

Dit boek helpt je om de controle terug te nemen en weer focus te krijgen; niet alleen voor meer succes in je carrière, maar ook voor verbeterde gezondheid en welzijn in je dagelijks leven. Een must-read voor iedereen die zijn aandachtspanne wil verbeteren. Herontdek je vermogen om op te letten met deze baanbrekende nieuwe aanpak.

Gloria Mark over haar boek:
Mijn onderzoek van de afgelopen vijftien jaar laat zien dat onze aandachtspanne afneemt. Dit is alarmerend. Maar het betekent niet dat we gedoemd zijn tot een leven zonder focus. Ons vermogen om te focussen is niet weg, maar de manier waarop we focussen verandert, en ik laat zien hoe.

‘Een belangrijke en waardevolle bijdrage aan het leven in deze wereld van onderbrekingen.’ Don Norman, auteur van The Design of Everyday Things

Specificaties

ISBN13:9789021040561
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:203
Uitgever:Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum:21-7-2023
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Aandacht