Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Tricky Tijden

Laat je niet gek maken

Paperback Nederlands 2024 9789024464197
Voormalig top 100Totaal 29 dagen
Verkooppositie 937Hoogste positie: 28
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑04‑2024

Samenvatting

Elke grote transformatie gaat gepaard met het loslaten van het vertrouwde, het verleggen van grenzen, het uitdagen van de gevestigde orde, het bespotten van heilige symbolen en het ter discussie stellen van autoriteiten. Reis mee door de verwarrende tussentijd, een complexe transitiefase waarin de wereld lijkt te spelen met haar eigen regels.

Navigeer door 'Tricky Tijden; en ontdek de fascinerende dynamiek van verandering, waarin we ons verschuilen achter schijnzekerheden en ons gemakkelijk laten verleiden door illusies, wilde verhalen en mooie beloftes. De onzekere tussentijd van verandering is het speelveld van verleidelijke tricksters, experts in het manipuleren van de waarheid. Het grootste gevaar schuilt echter niet in hen, maar juist in degenen die te weinig weerstand bieden. En dat zijn we bijna allemaal.

In 'Tricky Tijden' ontrafelt Jitske Kramer op meeslepende wijze de menselijke patronen van ingrijpende veranderingen. Haar boek geeft duiding en leest als een avonturenverhaal, vol kansen, gevaren en verleidingen in deze onrustige tussenfase van transformaties. Met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen.

Jitske doet een dringende oproep tot begrip, actie en moedig leiderschap om samen dwars door de turbulentie van transities te gaan. Het einde is nog niet in zicht; we zijn verdwaald, maar zeker niet verloren.

Specificaties

ISBN13:9789024464197
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:2-4-2024
ISSN:

Interviews en artikelen (1)

preview
Tricky Tijden - Laat je niet gek maken
Jitske Kramer 2 oktober 2023 In 'Tricky Tijden' ontrafelt Jitske Kramer op meeslepende wijze de menselijke patronen van ingrijpende veranderingen. Haar boek geeft duiding en leest als een avonturenverhaal, vol kansen, gevaren en verleidingen in deze onrustige tussenfase van transformaties.

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer is antropoloog, internationaal spreker, bestsellerauteur en oprichter van Human Dimensions. Van haar boeken De Corporate Tribe, Building Tribes, Deep Democracy, Jam Cultures en Werk heeft het gebouw verlaten zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Haar boeken zijn vertaald in het Engels, Duits en Russisch. (foto Marie Broeckman)

Andere boeken door Jitske Kramer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tricky Tijden