Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Sterk staan door flexibel bewegen

Belichaamd leiderschap door Embodied Learning

Paperback Nederlands 2024 9789024464876
Nog niet verschenen, verwacht op 09‑10‑2024
23,50

Samenvatting

Optimaliseer de kwaliteit van je aanwezigheid, door middel van lichaamsbewustzijn

Flexibiliteit is essentieel voor (bege)leiders. Een boom ontleent zijn kracht niet alleen aan stevig geworteld zijn, maar ook aan meebewegen met de wind. Lichaamsbewustzijn leert je om stevig te staan en soepel te bewegen in situaties die je uitdagen.

Sterk staan door flexibel bewegen gaat over het trainen en versterken van je flexibiliteit. Het vormt een tweeluik met Stevig staan in intense situaties (2021). Centraal staat het principe van Embodied Learning, dat ervan uitgaat dat je door lichaam en geest te synchroniseren je met meer impact en authenticiteit kunt werken.

In Embodied Learning komen verschillende stromingen samen: social presencing theater (SPT), theory U, systemisch werk, appreciative inquiry, NLP, focussing, polyvagaaltheorie en mindfulness.

Dit handzame boek biedt een schat aan informatie, praktijkvoorbeelden, oefeningen en inspiratie over soepel schakelen en flexibel bewegen. Direct toepasbaar voor trainers, coaches, begeleiders, opleiders, leidinggevenden en alle anderen die flexibeler willen leren omgaan met privé- en werksituaties.

Specificaties

ISBN13:9789024464876
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:9-10-2024
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Over Paula Kolthoff

Paula Kolthoff werkt als trainer, (team-)coach en adviseur. Ze ontwikkelde Embodied Learning voor leiders en ontwerpt lichaamsgerichte oefeningen bij training, opleiding en leiderschapstrajecten. In het programma Embodied Learning leert zij mensen die groepen begeleiden hun fysieke intelligentie in te zetten als bron van informatie, authenticiteit en verbinding.

Andere boeken door Paula Kolthoff

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sterk staan door flexibel bewegen