Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zo werkt de mens

Hoe we menselijkheid weer centraal zetten in teams en organisaties

Paperback Nederlands 2024 9789047016649
Verkooppositie 3398Hoogste positie: 176
Nog niet verschenen, verwacht op 11‑11‑2024
22,99

Samenvatting

Ruim honderd jaar geleden stond de eerste mens aan de lopende band. Sindsdien is ons werk fundamenteel veranderd: we zijn kenniswerkers geworden. Maar de werkcultuur in organisaties wordt nog altijd sterk beïnvloed door ideeën over werk die een eeuw geleden ontstonden. Het gevolg is dat de meeste organisaties anno nu niet tegen de concurrentie strijden, maar tegen zichzelf.

Velen van ons hebben daardoor te maken met inefficiënte meetings, lage medewerkers betrokkenheid, miscommunicatie, burn-outs, onveilige werksfeer en bedrijfspolitiek. Marc Vollebregt helpt leidinggevenden, teams en coaches om die problemen op te lossen. Hij schuwt daarin het conflict niet, maar doet dit altijd vanuit empathie.

In dit boek deelt hij voorbeelden en inzichten uit zijn werk voor bedrijven als Adidas, Publicis, Vandebron en ABN-AMRO – en helpt hij ook jou om terug te gaan naar de kern van samenwerken en de drie V’s (van vertrouwen, verwachten en verbeteren) centraal te stellen. Het is hoog tijd voor mensgerichte organisaties!

Specificaties

ISBN13:9789047016649
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:11-11-2024
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Over Marc Vollebregt

Marc Vollebregt studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht en Digital Business aan Hyper Island in Stockholm. Hij is oprichter van AVEC, dat organisaties helpt om de mens centraal te zetten. Hij heeft gewerkt in Zweden, Denemarken, Marokko en Iran.

Andere boeken door Marc Vollebregt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo werkt de mens