Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Best value werkt

Ervaringen uit de praktijk

Gebonden Nederlands 2014 9789077951248
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

Best Value is een manier om de expertise van opdrachtnemers beter te benutten en ketensamenwerking te verbeteren. De opdrachtgever krijgt vooraf een goed inzicht in de risico's, planning en te leveren prestaties van het project; de opdrachtnemer krijgt de ruimte om het project naar eigen inzicht naar een zo goed mogelijk resultaat te leiden. Het resultaat: voordelen voor beide partijen. Hogere kwaliteit, minder onverwachte kosten, meer winstperspectief en minder tijdverlies door discussie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

De afgelopen jaren is de toepassing van de Best Value-aanpak enorm gegroeid. Inmiddels zijn meer dan tweehonderd projecten met Best Value uitgevoerd. In dit boek, uitgegeven door de Vereniging Best Value Nederland, bundelen Jeroen van de Rijt en Wiebe Witteveen samen met ruim twintig gecertificeerde Best Value adviseurs hun ervaringen. Hiermee wordt concreet invulling gegeven aan het doel van de vereniging: het delen van kennis. Het boek geeft een bloemlezing van uiteenlopende Best Value-projecten, in de publieke en private sector, groot en klein, met eenvoudige en complexe opdrachten en vanuit verschillende invalshoeken.

"Dit boek geeft inzicht in de 'state of the art' van Best Value toepassingen, zowel in de inkoopfase als in de uitvoering." - Sicco C. Santema, voorzitter Vereniging Best Value Nederland

Specificaties

ISBN13:9789077951248
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:264
Druk:1
Verschijningsdatum:31-5-2014
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jeroen van de Rijt

Jeroen is een expert op het gebied van uitkomstgericht inkopen. Hij wordt beschouwd als thought-leader in Best Value in Europa en is co-auteur van het boek "Relationele Contracten" en van drie Nederlandse boeken over Best Value (“Prestatieinkoop”, “Best Value Werkt” en “Best Value Stroomt”). Zijn boek “Prestatieinkoop” is in 2016 vertaald in het Noors en in het Pools. Hij heeft tevens diverse artikelen en whitepapers geschreven over relationeel contracteren en Vested Outsourcing. Hij is medeoprichter van het boutique adviesbureau Prowez / Best Value Group en heeft tientallen organisaties begeleid bij inkoopprofessionalisering en ketensamenwerking. Jeroen is een veelgevraagd spreker, in binnen- en buitenland en is verbonden aan NEVI. Hij is tevens Vested Faculty member van de University of Tenessee.

Andere boeken door Jeroen van de Rijt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Best value werkt