Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

No More Boring Learning

Trainingen met Impact

Paperback Nederlands 2020 9789081551342
10
Voormalig top 10Totaal 4 dagen
Voormalig top 100Totaal 115 dagen
Verkooppositie 823Hoogste positie: 9
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Trainers en L&D-professionals zijn altijd op zoek naar de gaafste manier van trainen. Hoe zorg je én dat deelnemers bruisen van energie én dat de training meetbare resultaten oplevert?

In dit verfrissende boek nemen de auteurs je mee langs de geschiedenis van leren in organisaties. Ze delen een schat aan voorbeelden uit hun eigen praktijk en trappen en passant enkele heilige trainingshuisjes omver.

Ze nemen je mee op hun zoektocht naar leeractiviteiten en trainingen van een andere categorie: energiek, engaging én met meetbare resultaten. Alle hoofdstukken zijn voorzien van puntige wetenschappelijke onderbouwing en staan vol praktische tips voor trainingen met impact.

Specificaties

ISBN13:9789081551342
Trefwoorden:training
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:180
Uitgever:Brain Bakery
Druk:1
Verschijningsdatum:12-11-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
No More Boring Learning - 'Aanrader'
Lizzy Prins | 29 januari 2021
Hoe zorg je ervoor dat deelnemers van trainingen bruisen van de energie en dat de training meetbare resultaten oplevert? De auteurs van No More Boring Learning, Jeanne Bakker en Jan-Peter Hoogstrate hebben de oplossing hiervoor.
Lees verder
recensie
No more boring learning – trainingen met impact
Amber Zwartbol | 30 november 2020
Bedrijfstrainingen en leeractiviteiten kunnen en moeten leuker worden én meer impact hebben dan nu het geval is. De auteurs van No More Boring Learning, Jeanne Bakker en Jan-Peter Hoogstrate, hebben niet de illusie dat zij dé oplossing hebben.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
13 stemmen
12
1
0
0
0

Over Jeanne Bakker

Jeanne Bakker heeft jarenlange trainerservaring zowel aan de verkoopkant als aan de inhuurkant als trainingsmanager bij een grote multinational. Zij traint door het hele land op Leiderschap, Sales en Beïnvloeding en levert bij diverse ondernemingen opleidingskundig advies aan de HRD specialisten.

Andere boeken door Jeanne Bakker

Over Jan-Peter Hoogstrate

Jan-Peter Hoogstrate (1979) is al jaren een geliefde trainer voor deelnemers en opdrachtgevers en zijn trainingsontwerpen blinken uit in opleidingskundig vernuft. Jan-Peter werkt in trainingen graag met augmented reality en is trainer in hart en nieren! Hij werkt bij het internationale trainingsbureau Brain Bakery.

Andere boeken door Jan-Peter Hoogstrate

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        No More Boring Learning