Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Omringd door psychopaten

Inzicht in de vier gedragstypes (of: hoe je kunt voorkomen dat anderen je manipuleren)

Paperback Nederlands 2021 9789402708813
Verkooppositie 113Hoogste positie: 113
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Kleur bekennen met deze bestseller van Thomas Erikson. Met behulp van het kleurenschema herken je de 'psychopaat' in jouw omgeving.

Je kent deze persoon vast: opwindend en ongelooflijk charismatisch, charmant en altijd behulpzaam. Je gelooft elk compliment dat je krijgt, omdat het je zo’n goed gevoel geeft. Maar wat te mooi lijkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk ook...

Aan de hand van hetzelfde vierkleurensysteem dat Omringd door idioten een internationale bestseller maakte, laat Thomas Erikson zien hoe jouw zwaktes en karaktereigenschappen uitgebaat worden door anderen – en hoe je dit kunt stoppen. Door middel van levendige voorbeelden van de meest voorkomende vormen van manipulatie geeft hij praktische tips en technieken die je helpen controlerende mensen te confronteren en een ongezonde relatie om te zetten in een wederzijds respectvolle.

Specificaties

ISBN13:9789402708813
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Druk:1
Verschijningsdatum:2-11-2021
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Omringd door psychopaten - ‘We krijgen er allemaal mee te maken’
Henk Jan Kamsteeg | 20 januari 2022
Nu is het gevaarlijk om als leek iemand te diagnosticeren als psychopaat, maar bij het lezen van ‘Omringd door psychopaten’ van Thomas Erikson, kon ik niet anders dan denken aan een oud-studiegenoot. Werkelijk alle kenmerken waarmee de auteur psychopaten beschrijft, komen overeen. 
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Thomas Erikson

Thomas Erikson uit Zweden is gedragsdeskundige, coach en auteur van diverse fictie- en non-fictieboeken. Hij is een veelgevraagd spreker en geeft lezingen voor verschillende grote organisaties en bedrijven, zoals IKEA, Volvo, Microsoft, Coca-Cola en KIA Motors. Eerder verschenen bij HarperCollins Holland Omringd door idioten en Omringd door psychopaten.

Andere boeken door Thomas Erikson

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Omringd door psychopaten