Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Lead like a coach

7 topsportprincipes voor leiders

Paperback Nederlands 2024 9789463833493
Nog niet verschenen, verwacht op 26‑08‑2024

Samenvatting

In zijn inspirerende boek 'Lead like a coach' neemt topsportcoach Paul Van Den Bosch ons mee in de fascinerende wereld van coaching. Dankzij zijn jarenlange ervaring met Europese- én wereldkampioenen weet hij aan te tonen waarom de principes van sportcoaching net zo waardevol en effectief zijn voor iedereen die een leidinggevende positie heeft.

Ontdek een uniek perspectief en leer diepgaande inzichten in hoe topprestaties worden bereikt. Wat zijn de cruciale factoren die een (sport)prestatie bepalen? En hoe kunnen deze factoren worden toegepast om zakelijke doelstellingen te bereiken en organisaties te transformeren?

'Lead like a coach' biedt concrete strategieën en praktische adviezen voor leiders, managers en coaches in de bedrijfswereld, waarmee ze hun mensen en teams kunnen inspireren en naar nieuwe hoogten kunnen leiden. Dit boek is een onmisbare gids voor iedereen die streeft naar succes op topniveau, zowel in de sport als in het bedrijfsleven.

Specificaties

ISBN13:9789463833493
Trefwoorden:coachen, topsport, coach, leiders
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:228
Uitgever:Pelckmans
Druk:1
Verschijningsdatum:26-8-2024
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Over Paul Van Den Bosch

Paul Van Den Bosch werkte meer dan 30 jaar als topsportcoach met o.a. Sven Nys, Marc Herremans en Luc Van Lierde. Hij was mede-oprichter van Energy Lab dat mensen helpt om meer en beter te bewegen. Hij is een veelgevraagd spreker. En hij is de auteur van meerdere bestsellers over sport, coaching en leadership.

Andere boeken door Paul Van Den Bosch

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Lead like a coach