Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Duurzame ambitie

Impact maken met je carrière

Paperback Nederlands 2024 9789047015994
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑01‑2024
22,99

Samenvatting

Terwijl het slecht gaat met het klimaat en de biodiversiteit en de ongelijkheid tussen mensen toeneemt, verloopt de transitie naar een duurzamere wereld veel te traag. Machthebbers in de politiek en het bedrijfsleven ondernemen onvoldoende actie, terwijl hele volksstammen klaar zijn voor snel meer groen ingrijpen. Gelukkig kan iedereen verschil maken, als je je invloed maar optimaal aanwendt. Consumentenactivisme en je politieke stem laten gelden is belangrijk, maar zeker niet genoeg. Als je echt ambitie toont rondom duurzaamheid in je werk en je leven, kun je een enorm verschil maken.

Dit boek nodigt je uit om de 80.000 uur die je carrière telt in te zetten voor een duurzamere wereld. Leer van leiderschapsexperts, psychologen, ecologen, transitiekundigen en economen welke rol je op welk moment kunt spelen in de duurzaamheidstransitie die elke organisatie raakt. Stoom jezelf klaar om de CEO of directeur van jouw organisatie te beïnvloeden naar meer duurzaamheid of om op termijn zelf die rol te pakken en echt impact te maken.

Specificaties

ISBN13:9789047015994
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:304
Druk:1
Verschijningsdatum:17-1-2024
Hoofdrubriek:Economie
ISSN:

Over Mark Siegenbeek van Heukelom

Mark Siegenbeek van Heukelom is quarterlife-expert. Via trainingen en coachingstrajecten deelt hij zijn inzichten met generatiegenoten en helpt hij hen om van het ‘Is dit het nou?’-gevoel af te komen. Zijn inspiratie haalt hij uit opleidingen, trainingen, boeken en vooral ook zijn eigen leven.

Andere boeken door Mark Siegenbeek van Heukelom

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Duurzame ambitie