Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Samenvatting

Voor veel mensen is een hectische baan heel normaal geworden. Door fysieke en virtuele afleidingen is je werkdag slechts een reeks vluchtige momenten geworden waarin je écht aan het werk kan zijn. Tel daar de onrealistische groeiverwachtingen bij op, en je hebt alle bouwstenen voor een verontrustende, hectische chaos en burn-outs. Meer uren werken is niet de oplossing. Als het constant hectisch is op je werk, is het tijd om daarmee te stoppen.

Leer in Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk hoe je een kalme organisatie inricht en hoe je jouw eigen werk, team of afdeling rustiger maakt. Jason Fried en David Heinemeier Hansson zijn de oprichters van Basecamp, een IT-bedrijf dat normaliter vanuit Silicon Valley alles op alles zou moeten zetten om marktaandeel te veroveren en sensationele groeicijfers wil realiseren. Maar zij hebben voor een kalme route gekozen die eveneens succesvol en winstgevend is, maar haar medewerkers, managers en oprichters niet tot workaholics en burn-outs reduceert. Kalm werken is een keuze. Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk leert je hoe je zelf die keuze kunt maken.0

Specificaties

ISBN13:9789462551343
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:22-7-2019
ISSN:

Expertrecensies (2)

Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk - Geen doelen als doel
Saskia Gervink | 30 oktober 2019
Allerlei ontwikkelingen zorgen ervoor dat we de wereld percipiëren als hectisch. De wereld raast in een moordend tempo voorbij en als je niet oppast heb je niet alles eruit gehaald wat erin zat.
Lees verder
Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk - 'Een belangrijk boek'
Wiemer Renkema | 24 september 2019
Bam! Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk is een managementboek zoals een managementboek zou moeten zijn. Scherp, prikkelend, provocerend, grappig, praktisch en mét de nodige diepgang.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
9 stemmen
9
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk
Jason Fried 12 juni 2019 ‘Het is een gekkenhuis op het werk.' Hoe vaak heb je dat gehoord? Of gezegd? Waarschijnlijk te vaak. Voor velen is ‘gekkenhuis' normaal geworden, maar waarom?

Over Jason Fried

Jason Fried is medeoprichter en CEO van Basecamp. Hij begon het bedrijf in 1999 en runt de zaken sinds die tijd. Samen met David schreef hij Getting Real, Rework en Remote. Als het om business gaat, vindt hij dat dingen eenvoudig zijn tot je ze gecompliceerd maakt. En als het om leven gaat: we proberen allemaal om er al doende achter te komen hoe dat moet.

Andere boeken door Jason Fried

Over David Heinemeier Hansson

David Heinemeier Hansson is medeoprichter van Basecamp en coauteur van The New York Times-bestsellers Rework en Remote. Hij is ook de maker van de softwaretoolkit Ruby on Rails, de software achter Twitter, Shopify, GitHub, Airbnb, Square en meer dan een miljoen andere online applicaties. David komt uit Denemarken, verhuisde in 2005 naar Chicago en verdeelt nu zijn tijd tussen de VS en Spanje met zijn vrouw en twee zonen. In zijn vrije tijd rijdt hij graag in raceauto’s en doet hij mee aan internationale wedstrijden, neemt hij clichéfoto’s van zonsondergangen en kinderen, en gaat hij veel te veel tekeer op Twitter.

Andere boeken door David Heinemeier Hansson

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het hoeft niet zo hectisch te zijn op het werk