Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Het is aan jou - Je eigen routeplanner naar rust, focus en energie

Of je nu op zoek bent naar rust, energie, inspiratie of meer wilt weten over gedrag, ‘Het is aan jou’ is een routeplanner die belooft je meteen te laten zien waar je nu staat en wat je nodig hebt om het juiste pad te kiezen. In haar preview vertelt de auteur waarin haar boek verschilt van andere zelfhulpboeken.

Gerry Schultinga | 20 juli 2022 | 2-3 minuten leestijd

‘Help, ik ben de weg kwijt!’ Wanneer je vastloopt, focus zoekt of uit balans bent zijn er honderden, zo niet duizenden, hulpboeken en sites te vinden die jou naar een betere toekomst willen leiden. Aanbiedingen van opruimgoeroes tot vind-jezelf-coaches en van prachtige retraites en zelfs Golden jaarprogramma’s. Alles is mogelijk! Maar zit je daar op te wachten? Een zoektocht langs allerlei sites, boeken en artikelen, die wel enigszins aansluiten bij je vraag maar net niet helemaal? Die je kant en klare oplossingen beloven alsof jij een eenheidsworst bent?

De basis

Nee, daar zit je helemaal niet op te wachten. Je was de focus immers al kwijt en als je niet oppast raak je de kluts kwijt. Je wilt gewoon weten: wat kan ik nu doen om me beter te voelen dan hoe ik me nu voel, zonder allerlei theorieën door te moeten ploeteren. Je wilt aan de slag en rust vinden. Niet dat deze theorieën en kennis niet interessant of belangrijk zijn; zeker wel zou ik willen zeggen. Dit is ook de basis van waaruit ik werk. Maar dat is voor later, voor het moment dat je beter in je vel zit en er tijd voor vrij kunt maken. Nu zit je vooral vast en wil je weg van deze situatie.

Routeplanner

Dat is de reden dat ik deze routeplanner heb gemaakt. Eerst puur voor mijn klanten als werkboek om thuis mee aan de slag te kunnen. En nu dus ook voor een breder publiek. Dit is niet helemaal toevallig. Juist mijn klanten waren zo enthousiast over deze werkwijze en vroegen waarom ik dit werkboek niet met meer mensen deel. Daarvoor zag ik eerlijk gezegd echt teveel beren op mijn weg. ‘Er zijn al zoveel hulpboeken’ was steevast mijn antwoord. Ja, er zijn veel hulpboeken, maar geen werkboeken waar je concreet en praktisch mee aan de slag kunt. Handzaam en overzichtelijk met duidelijke taal voor degenen die echt vooruit willen. Voor mensen die graag mooie hulpboeken verzamelen voor op het nachtkastje om ze ooit nog eens te lezen als ze er tijd voor hebben, is dit een waarschuwing. Dit boek is een echt doe-boek en verleid je om nu eens echt in beweging te komen!

Heel eenvoudig

Dit werkboek is geschreven als een routeplanner. Zie het als op reis gaan waarbij jij je bestemming kiest. Je kunt er kriskras doorheen gaan en je bepaalt zelf waar je naar toe wilt aan de hand van vier thema’s: Je kunt door het bos lopen (kom tot rust), het lab induiken (vergaar kennis waarom je doet zoals je doet), naar de zee gaan (krijg nieuwe energie) en op safari (voor inspiratie en creativiteit).

Het boek is kleurrijk vormgegeven zonder lappen tekst en geeft duidelijk richting. Daarmee is het heel eenvoudig, ook als je niet van lezen houdt. Bepaal jouw juiste route. Het is aan jou!

Over Gerry Schultinga

Gerry Schultinga coacht al 16 jaar ondernemers die teveel hooi op hun vork nemen en daardoor vastlopen. Tijdens deze coaching maakt ze gebruik van praktische tools. Steeds vaker hoorde ze: “Je moet een boek schrijven dan zetten veel meer mensen waardevolle stappen!” Ze schreef een aantrekkelijk werkboek. Deze 'routeplanner' brengt je in no time weer op weg als je niet weet welke kant je op moet.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden